Το… τρένο περνά από την Καλλιθέα

07:53 | 17/03/2018

Τρεις ακόμα πόντους οι οποίοι υπό προϋποθέσεις μπορεί να τον φέρουν στην κορυφή, αυτή τη φορά χωρίς… αστερίσκο, θα επιδιώξει να πάρει σε λίγες ώρες στην Καλλιθέα (στις 3:00 η σέντρα με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ 3) ο ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα, η πλέον φορμαρισμένη της κατηγορίας, θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα η οποία «καίγεται» για τους βαθμούς, προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες που έχει για παραμονή στην κατηγορία. Το γεγονός αυτό από μόνο του δείχνει τις δυσκολίες που θα έχει για τον ΟΦΗ ο αγώνας του με την αθηναϊκή ομάδα, τις οποίες όμως με τη… γνωστή του τακτική, θα προσπαθήσει να ξεπεράσει. 

Ένα γρήγορο γκολ, όπως έχει κάνει στα περισσότερα από τα εφετινά του ματς, καθώς το ¼ των τερμάτων του τα έχει επιτύχει στο πρώτο τέταρτο των αγώνων, θα είναι το ζητούμενο και σε αυτή την αναμέτρηση. 

Κόντρα σε μια ομάδα η οποία είναι εξαιρετικά αδύναμη επιθετικά, καθώς έχει συνολικά τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με μόλις 12 γκολ στο ενεργητικό της, αλλά με μια (σχετικά) θετική άμυνα, καθώς τα 23 γκολ που έχει δεχθεί είναι λιγότερα από άλλες ομάδες που βρίσκονται πάνω από αυτήν στη βαθμολογία. 

Τα προβλήματα δεν λείπουν από τον ΟΦΗ, καθώς έχουν μείνει στο Ηράκλειο οι Παπαστεριανός, Βουό και Μαχαίρας, γεγονός που προμηνύει σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Αντίθετα με τις απουσίες, υπάρχει η παρουσία για πρώτη φορά του Περγαμβράκη, ο οποίος είναι στην αποστολή. 

Οι παίκτες του ΟΦΗ που μετέχουν σε αυτή, είναι οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος,Λεάλ, Κουτσιανικούλης και Ντίνας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.