To wonderkid που δεν έπαιξε ούτε στη... Λαμία

SMS
13:29 | 22/02/2019

Πως ο πολυδιαφημισμένος πρώην αστέρας της Μίλαν, Μαστούρ, έφτασε να μην μπορεί να κάνει την διαφορά στην ομάδα της Λαμίας

Το καλοκαίρι του 2012, έναν μήνα αφού έκλεισε τα 14, η Μίλαν ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του από την ακαδημία της Ρέτζιο αντί 500.000 ευρώ.

Στα 15 του, ο Μαστούρ βγήκε μάλλον νικητής σε ένα video που άγγιξε τα 10 εκατ. views στο YouTube. Τον Μάρτιο του 2014 ο Πίπο Ιντζάγκι τον πήρε στην Primavera και δύο μήνες αργότερα, ο Κλάρενς Ζέεντορφ στην αποστολή της πρώτης ομάδας για την τελευταία αγωνιστική της σεζόν 2013-14 κόντρα στην Σασουόλο. Ολα αυτά πριν κλείσει τα 16 του. Την ίδια ημέρα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με το club, όμως η συνέχεια της ιστορίας δεν ήταν σαν παραμύθι.

Στο επόμενο διάστημα διαπιστώθηκε ότι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο επόμενο επίπεδο και να γίνει μέλος της πρώτης ομάδας. Οι εκπληκτικές ντρίμπλες που καθήλωναν και τα τρικ που άφηναν τεράστιες υποσχέσεις, δεν ήταν πλέον ικανά για να τον καθιερώσουν δίπλα στους μεγάλους και το ξεκίνημα της σεζόν 2014-15 τον βρήκε ξανά στους μικρούς των Rossoneri. 

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι, ο άνθρωπος που έκανε τα πάντα για να νικήσει κάθε ανταγωνισμό και να τον πάρει στην Μίλαν, μαζί με τον νέο προπονητή, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, αποφάσισαν ότι πρέπει να πάει δανεικός. Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, η Μάλαγα ανακοίνωσε την απόκτησή του για δύο χρόνια και μάλιστα στο συμβόλαιό του μπήκε option αγοράς.

Από κει και πέρα πήρε την κάτω βόλτα, δεν αγωνίστηκε στο επίπεδο για το οποίο προορίζονταν και το καλοκαίρι η Λαμία έκανε αίσθηση με την μεταγραφή. Όμως, ούτε στη Λαμία έδειξε το ταλέντο του. Συνολικά έπαιξε σε 4 παιχνίδια με συνολικό χρόνο περίπου 60 λεπτών. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ δεν υπολογίζει τον 20χρονο πρώην παίκτη της Μίλαν με τα δημοσιεύματα στην Ιταλία να κάνουν λόγο για ένα επεισοδιακό διαζύγιο

Δημοσίευμα στην Ιταλιά αναφέρει ότι ο 20χρονος ταλαιπωρούταν από μυικό τραυματισμό, ωστόσο συνέχισε κανονικά τις προπονήσεις του με την ομάδα, κατόπιν αιτήματος του στερεοελλαδίτικου συλλόγου.

Ο ποδοσφαιριστής μετέβη στην πατρίδα του, φοβούμενος για υποτρόπη, όπου ακολουθεί, πάντα σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα, για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείες, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι είχε ενημερώσει τους «κυανόλευκους» ότι χρειαζόταν 1,5 μήνα για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, χωρίς ωστοσο κανείς από την ομάδα να απαντά στις κλήσεις του.

Ο Μαστούρ ακόμα τονίζει ότι έχει αναθέσει την υπόθεση της διαμάχης με την ομάδα του σε δικηγόρο από την στιγμή που η ΠΑΕ Λαμία μέσω μέιλ γνωστοποίησε την πρόθεσή της για διακοπή της συνεργασίας τους.

Από την πλευρά της η ομάδα της Φθιώτιδας υποστηρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής έχει εξαφανιστεί μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, χωρίς να έχει λάβει σχετική άδεια από την ομάδα, ενώ δεν απαντά στις κλήσεις των ιθυνόντων της Λαμίας.

πηγή: gazzetta.gr , capitano.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.