Του λείπουν παίκτες, δεν του λείπει η ψυχολογία

15:26 | 09/11/2018

Ο ΟΦΗ πάει στη Λιβαδειά με απουσίες, αλλά και την κατάλληλη ψυχολογία να επιστρέψει στις νίκες. Δείτε την αποστολή.

Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (9/11) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (10/11, 19:30, LIVE Novasports 2 HD). 

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο και ο Χουάν Νέιρα έκαναν θεραπεία, ενώ ο Μανώλης Παπαστεργιανός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Στην αποστολή δε συμμετέχουν οι τραυματίες Μεγιάδο, Νέιρα, Παπαστεργιανός και οι τιμωρημένοι Βουό, Ποτουρίδης.

Η αποστολή που επέλεξε ο Νίκος Παπαδόπουλος αποτελείται από τους: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Οικονόμου, Κυριακίδης, Κοροβέσης, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Σάσι, Αραβίδης.

ofi-apostol-mesa.jpg#asset:48767

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα... κουκιά είναι μετρημένα αναφορικά με την ενδεκάδα. Ο Αραβίδης αναμένεται να είναι ο "φουνταριστός", ενώ στη μεσαία γραμμή είναι πιθανό να δούμε ξανά τον Τάσο Παπάζογλου δίπλα στον Νάστο, όπερ σημαίνει πως σε αυτή την περίπτωση ο Μιχόγεβιτς θα έχει δίπλα του στο κέντρο της άμυνας τον Κομεσίδη.

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση ο Παπάζογλου να πάει στα στόπερ με τον Μιχόγεβιτς.

Ολα αυτά θα ξεκαθαρίσουν το Σάββατο στο μυαλό του Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος θέλει να δει την ομάδα του να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού την 7η αγωνιστική.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.