Ένσταση της Τουρκίας και απειλές απόσυρσης λόγω επίθεσης στα αποδυτήρια!

08:29 | 05/09/2022

Έντονα παράπονα από την διαιτησία στον αγώνα με τη Γεωργία έχει η Τουρκία, αλλά και για όσα έγιναν στα αποδυτήρια.

Επίσημη θέση για για όλα όσα έγιναν στους διαδρόμους του γηπέδου με πρωταγωνιστή τον Φουρκάν Κορκμάζ μετά από την αποβολή του κόντρα στην Γεωργία, πήρε η τουρκική ομοσπονδία το βράδυ της Κυριακής (4/9), μέσω του του αναπληρωτή προέδρου, Ομέρ Ονάν.

Συγκεκριμένα ο Ονάν ζητά την δημοσίευση του υλικού από τις κάμερες από δευτερόλεπτο σε δευτερόλεπτο ενώ αναφέρει πως Γεωργιανοί παίκτες που δεν αγωνίστηκαν αλλά και άτομα της ασφάλειας συμμετείχαν στον συμβάν. Παράλληλα αναφέρει πως ενώ τόσο ο Κορκμάζ όσο και ο γυμναστής της ομάδας θέλησαν να μπουν στα αποδυτήρια, δεν τους άφησαν σπρώχνοντάς τους.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος, Ισμαέλ Σενιόλ οι Σενγκέλια, Μπιτάτζε και Σανάτζε ήταν οι τρεις Γεωργιανοί παίκτες που επιτέθηκαν στον Κορκμάζ.

«Θα φέρουν όλες τις κάμερες σε εκείνο το διάδρομο μπροστά μας, λεπτό προς λεπτό, χωρίς να χάσουν δευτερόλεπτο. Αν δεν το φέρουν, μίλησα και με τον Πρόεδρο, θα φύγουμε από αυτό το τουρνουά», αναφέρει μεταξύ άλλων η επίσημη θέση της τουρκικής ομοσπονδίας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.