Τσόφλιος: «Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς»

17:19 | 28/05/2021

Ο επιθετικός της Επισκοπής μίλησε για το δύσκολο ματς κόντρα στο Αιγάλεω.

Οι Ρεθυμνιώτες έχουν αφήσει πίσω τους την αναμέτρηση με τον Ασπρόπυργο και βλέπουν το «Σίτυ», όπου στόχος τους είναι η επιστροφή στις επιτυχίες.

Αυτό, εξάλλου, δήλωσε και ο Γιώργος Τσόφλιος στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Αναλυτικά υποστήριξε: «Προερχόμαστε από ένα άτυχο αποτέλεσμα με τον Ασπρόπυργο (1-1). Το Αιγάλεω είναι αρκετά δυσκολότερο. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς για να καθιερωθούμε σε -μεγάλο βαθμό- στην πρώτη 4αδα. Αν κερδίσει το Αιγάλεω που δεν θέλω να το σκέφτομαι, μπαίνει κι αυτό στο κόλπο.

Τώρα που και η κόπωση είναι μεγάλη και φυσιολογική για την εποχή αλλά και για το γεγονός ότι εμείς είχαμε το πιο βαρύ πρόγραμμα απ’ όλους τον τελευταίο καιρό (6 ματς 18 ημέρες) είναι όλα πιο δύσκολα, ένα παραπάνω και στο ότι παίζουμε υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες με ζέστη και υγρασία.

Το Αιγάλεω δείχνει μία σαφώς βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το ματς του α’ γύρου οπότε, καθίσταται πιο δύσκολο. Νομίζω ότι θα γίνει ένα κλειστό παιγνίδι αλλά θα έχει ρυθμό».

Αναφερόμενος στον ίδιο, ο 26χρονος επιθετικός επεσήμανε: «Τον τελευταίο καιρό βρίσκω πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Δίνω τα πάντα για την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει το γκολ. Σύντομα θα έρθει κι αυτό για να βοηθήσω ουσιαστικά την ομάδα μου. Το γκολ είναι λογικό να βρίσκεται στους προσωπικούς μου στόχους».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.