Wimbledon: Πρεμιέρα για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

08:40 | 28/06/2022

​Οι Μαρία Σάκκαρη (Νο5) και Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) ρίχνονται στη μάχη του φετινού Wimbledon, με τους δύο τενίστες να ξεκινούν την Τρίτη (28/6) τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση.

Η Ελληνίδα τενίστρια, στην 6η συμμετοχή της στο Wimbledon, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα την προερχόμενη από τα προκριματικά, Αυστραλή και Νο572 του κόσμου Ζόι Χάιβς σε μια αναμέτρηση, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις 13:00 (Novasports 6). Θυμίζουμε ότι η καθυστέρηση που έφερε η βροχή τη Δευτέρα (27/6) ανάγκασε τους διοργανωτές του Wimbledon να αναβάλλουν ορισμένα παιχνίδια του προγράμματος της ημέρας, ανάμεσα στα οποία και αυτό της Σάκκαρη με τη Χάιβς.

Από την άλλη, ο Τσιτσιπάς θα μπει στη μάχη του Wimbledon το βράδυ της Τρίτης περίπου στις 19:30 (Novasports 2), όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ελβετό Αλεξάντερ Ρίτσαρντ (Νο188). Ο αγώνας του Έλληνα πρωταθλητή με τον Ρίτσαρντ είναι ο τρίτος κατά σειρά στο κορτ, ενώ οι δύο τους δεν έχουν τεθεί ποτέ αντιμέτωποι. Ο 23χρονος Έλληνας είναι δίχως αμφιβολία το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.