Xωρίς Γιόκιτς στο Προολυμπιακό η Σερβία

13:10 | 16/06/2021

Χωρίς το μεγάλο της αστέρι, Νίκολα Γιόκιτς, θα παραταχθεί στο Προολυμπιακό τουρνουά του Βελιγραδίου η Σερβία, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο άσος του Ντένβερ, λίγα 24ωρα μετά τον αποκλεισμό των Νάγκετς στους ημιτελικούς των play off από το Φοίνιξ.

Ο Γιόκιτς με δήλωσή του εξήγησε πως θέλει να ξεκουραστεί, αν και θέλει πολύ να βοηθήσει την εθνική ομάδα της πατρίδας του στην προσπάθεια που θα κάνει για να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Να σημειωθεί πως οι «πλάβι» βρίσκονται στον 1ο όμιλο, μαζί με την Δομινικανή Δημοκρατία και τις Φιλιππίνες. Στον 2ο Όμιλο βρίσκονται η Ιταλία, η Σενεγάλη και το Πουέρτο Ρίκο.

Η δήλωση του Γιόκιτς: «Με μεγάλη μου λύπη πρέπει να ανακοινώσω ότι παρά την μεγάλη επιθυμία μου, δεν μπορώ να ενισχύσω την εθνική ομάδα.

Η κατάσταση του σώματός μου απαιτεί μεγαλύτερη απουσία από τα παρκέ προκειμένου να ανακάμψει και πρέπει να το αποδεχτώ. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά έχουν την ποιότητα να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς εμένα, κάτι που θα μας φέρει πολλή χαρά.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.