Υπερήφανη και σίγουρη η Δούκα

19:33 | 13/06/2019

Η προπονήτρια του Εργοτέλη δηλώνει υπερήφανη για τις παίκτριες της.

Η νεαρή τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα των «κιτρινόμαυρων» για τη φετινή πορεία του συγκροτήματος της.

Μπορεί η παραμονή στην Α’ Εθνική γυναικών να μην επιτεύχθηκε, ωστόσο η Γιάννα Δούκα εξέφρασε την πίστη της πως η ομάδα της θα επιστρέψει σύντομα στην πρώτη κατηγορία και θα είναι σοφότερη.

Αναλυτικά δήλωσε: «Ήμασταν μια νεοφώτιστη ομάδα με μέσο όρο ηλικίας τα 19 έτη! Ξέραμε από την αρχή της χρονιάς ότι θα έχουμε δύσκολο δρόμο να διανύσουμε. Ήταν για εμάς μια δύσκολη χρονιά και όμως τολμώ να πω ότι τα κορίτσια έκαναν υπερπροσπάθεια και άντεξαν μέχρι το τέλος πάρα το χαμηλό ρόστερ που μας ταλαιπώρησε από πολύ νωρίς λόγω σοβαρών τραυματισμών παικτριών που αποτελούσαν βαρόμετρο για την ομάδα!

Μόνο υπερήφανη μπορώ να είμαι για τα κορίτσια μου για το πείσμα και την αγωνιστικότητα που έδειξαν από την αρχή μέχρι το τέλος πάντα με το κεφάλι ψηλά και πάντα διαφημίζοντας με την εικόνα τους τις ηθικές αξίες και την ιδέα που λέγεται Εργοτέλης.

Παρόλα αυτά η χρόνια αυτή για εμάς μόνο θετικά μας αφήνει και σίγουρα μπορεί να μην πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν η παραμονή στην κατηγορία αλλά θα επιστρέψουμε σύντομα σε αυτήν και θα είμαστε σοφότεροι!

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που στήριξαν την ομάδα μας και θα συνεχίζουν να την στηρίζουν. Στη διοίκηση του ΓΣ Εργοτέλης και τον πρόεδρο κ. Στειακάκη και στη διοικούσα Επιτροπή με επικεφαλής τους κ.κ. Δασκαλάκη, Περακάκη, Συγγενίδη οι οποίοι σε όλη την διάρκεια της χρονιάς ήταν δίπλα μας καταβάλλοντας από την μεριά τους τεράστια προσπάθεια στηρίζοντας τα κορίτσια και εμένα προσωπικά σε καθοριστικές στιγμές για την συνέχεια και την πορεία της ομάδας!

Θέλω να ευχηθώ περαστικά στις αθλήτριές μας Τσώνη και Σημαιάκη οι οποίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και να τους ευχηθώ γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Παράλληλα εύχομαι κάθε επιτυχία στις αθλήτριές μας που δίνουν Πανελλήνιες εξετάσεις, την Ηλιάδη, την Δρακογιαννάκη, την Χαριτάκη και την Τζανάκη».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.