Ζιάγκος: «Θέλει ιδιαίτερη προσέγγιση»

22:33 | 18/10/2019

Ο τεχνικός του Ρεθύμνου Cretan Kings μίλησε για το ματς με τον Πανιώνιο.

Οι «βασιλιάδες» ψάχνουν το Σάββατο (19/10, 15.45) την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και ο Βαγγέλης Ζιάγος τόνισε ότι ο αγώνας χρειάζεται ιδιαίτερη προσέγγιση.

Αναλυτικά δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Αν και είναι νωρίς να μιλήσουμε για τελικούς παίζουμε ένα παιχνίδι με αντίπαλο στα μέτρα μας και με ομάδα που μοιραζόμαστε τον ίδιο στόχο. Θέλει ιδιαίτερη προσέγγιση δεδομένου ότι ο Πανιώνιος βρίσκεται σε μία χρονική στιγμή που ψάχνει την επανεκκίνηση του και την αντίδραση του μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από ομάδα Α2».

Για το αν βοήθησε η νίκη στο Κύπελλο Ελλάδας, σημείωσε: «Η νίκη επί του Ηρακλή, όπως αναφέραμε και μετά το ματς ήταν μία νίκη αυτοπεποίθησης και αυτοσεβασμού. Ήταν μία νίκη που μας έδειξε πως με τις προσθήκες και τις αλλαγές βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο κάλυψης των αδυναμιών που είχαμε εντοπίσει από τις 3 συνεχόμενες ήττες».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης, τόνισε: «Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που το παιχνίδι της στηρίζεται στις αποφάσεις και στο εκτελεστικό και το δημιουργικό κομμάτι των γκαρντ της. Το «κλειδί» θα είναι η ατομική προσαρμογή μας σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού».

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.