Ζλατιλίδης: «Έχουμε προετοιμαστεί»

20:15 | 30/11/2018

Δύσκολη αποστολή έχει για την 5η αγωνιστική της Α2 ο ΟΦΗ, που φιλοξενείται το Σάββατο (01/12, 16.00) από τον Πανερυθραϊκο.

Ο Όμιλος θα ψάξει φυσικά το 5Χ5 για να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα. Οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν χάσει ούτε σετ μέχρι σήμερα και θέλουν να διευρύνουν αυτό το σερί τους.

Ο Δημήτρης Ζλατιλίδης μίλησε στο ofierasitechnis.gr για το ματς που έρχεται και υποστήριξε πως το συγκρότημα του θα έχει δύσκολο έργο, αλλά έχει προετοιμαστεί αρκετά καλά.

Αναλυτικά είπε: «Στην Ερυθραία μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα και με μια ομάδα που παίζει άμυνα. Είναι μια παραδοσιακή έδρα που δεν περνάς εύκολα. Έχουμε προετοιμαστεί όμως και θα πάμε για το καλύτερο. Οι παίκτες μαθαίνουν ο ένας τον άλλο. Είμαστε καινούργια ομάδα που θέλει παιχνίδια.

Δεν κρατάω ότι δεν έχουμε χάσει ούτε σετ, μέχρι τώρα. Κρατάω κυρίως ότι κάνουμε καλή διαχείριση των παιχνιδιών και των κακών φάσεων. Αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε πως παίζεται η κατηγορία και αρχίζουμε και γινόμαστε ομάδα. Υπάρχει μια δυναμική δέκα παικτών που μπορούν να παίξουν ισάξια και για αυτό προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε όλους τους παίκτες μας και να τους έχουμε φρέσκους και έτοιμους, γιατί να μην κρυβόμαστε το ζουμί είναι στο τέλος. Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Συνεχίζουμε και είναι ευχαριστημένος, από αυτό που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα».

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.