Κύπελλο Ελλάδας

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώθηκε οτι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια, τα οποία είχε στη διάθεση της για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Αφορούν τις θύρες 23 και 29 και ήταν των 50 ευρώ.

ΠΑΟΚ προς Υπουργείο Μεταφορών: «Δωρεάν διόδια και ασφαλή μέτρα για τους οπαδούς μας»

Με επιστολή της προς το υπουργείο μεταφορών και τις τέσσερις εταιρείες που έχουν την διαχείριση της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε τη λήψη μέτρων και την δωρεάν διέλευση των φιλάθλων του από τα διόδια.

Πρωτόγνωρα μέτρα στον τελικό κυπέλλου

Η ΕΠΟ έκανε γνωστές τις θύρες που θα φιλοξενηθούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και τον ΠΑΟΚ στον τελικό της 21ης Μαΐου ενώ ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στη σύσκεψη της Δευτέρας τόνισε πως τα μέτρα τάξης θα είναι πρωτόγνωρα.

Αντίδραση και επιστολή του ΠΑΟΚ προς την ΕΠΟ για τις φήμες περί αλλαγής ημέρας

Η φημολογία που αναπτύχθηκε από την Πέμπτη (5/5), αναφορικά με πιθανή αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του τελικού, προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρότι η ΕΠΟ διέψευσε αυτά τα σενάρια και τις φήμες.

​ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Κάθε ομάδα θα πάρει 17.000 εισιτήρια για τον τελικό κυπέλλου

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του, ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί παρουσία 40.000 οπαδών με κάθε ομάδα να παίρνει 17.000 εισιτήρια.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.