Σημαντικές προσθήκες στην ΑΕΜ
Δύο αρκετά καλές μεταγραφές ολοκλήρωσε η ΑΕΜ, που επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δομήνικο Πλουσή και τον Γιάννη Σανταμούρη.
Δύο αρκετά καλές μεταγραφές ολοκλήρωσε η ΑΕΜ, που επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δομήνικο Πλουσή και τον Γιάννη Σανταμούρη.
Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας και όχι μόνο απευθύνουν με ανακοίνωσή τους, οι οργανωμένοι του Εργοτέλη “Alternatives”.
Σε σημαντική μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε η Παλαιόχωρα, που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με συνολικά τρεις ποδοσφαιριστές.
Προφανώς και ο τίτλος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πολιτική. Αναφέρεται αποκλειστικά στις θέσεις που έχει βελτιωθεί ο Εργοτέλης, ο οποίος πλησιάζει να στο να περάσει τη διακεκαυμένη ζώνη του υποβιβασμού.
Tέταρτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Γιώργου Πετράκη (1-0 επί του Απόλλων Πόντου) - στην 4η θέση της Football league η ομάδα των Χανίων
Μέσα σ’ ένα «ζεστό» περιβάλλον, στη μουσική ταβέρνα «Αραμπάς», στον Άγιο Ιωάννη στον Καρτερό, ο Ηρόδοτος πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή μια όμορφη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.
Λίγες ώρες πριν την εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου, ο Εργοτέλης εντάσσει στο δυναμικό του τον Άλμπερτ Μπρούς, η απόκτηση του οποίου θα επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες.
Μια σημαντική αποχώρηση σημειώθηκε στον Ρωμανό, καθώς ο Κώστας Κοκκινάκης αποτελεί παρελθόν από τους «κιτρινόμαυρους».