Μπρούς και επίσημα

16:59 | 07/02/2018

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετεγγραφή του Μπρούς στον Εργοτέλη.

Η κρητική ομάδα ανακοίνωσε την ένταξη στην ομάδα του Γκανέζου μέσου, με τον οποίο είχε συμφωνήσει προφορικά εδώ και καιρό και περίμενε να ξεπεραστούν τα διαδικαστικά προκειμένου να μείνει ελεύθερος από τον Παναιγιάλειο, κάτι που έγινε.

Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του Εργοτέλη τονίζει: «Ο Αλμπερτ Μπρους είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας για την χειμερινή περίοδο.

Ο Γκανέζος αμυντικός μέσος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους».

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Εργοτέλη, τόνισε στην ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Εργοτέλη. Γνωρίζω το πρωτάθλημα της Football League και τις δυσκολίες του. Ο Εργοτέλης είναι μια πολύ καλή ομάδα και αυτό το δείχνει μέσα στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Η βαθμολογική του θέση τον αδικεί.  Ανυπομονώ ν αγωνιστώ. Θα κάνω τα πάντα μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες για να πάρει η ομάδα μας αυτό που της αξίζει».

Ο Μπρους πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση της νέας του ομάδας, η οποία έχει μπει ήδη σε ρυθμούς Αιγινιακού μετά το ρεπό που είχε την Τρίτη (6/2). Ο προπονητής του Εργοτέλη δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.