Επαγγελματίας ο Νοικοκυράκης

18:05 | 06/02/2018

Το δικό του όνειρο ζει ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης…

Ο 17χρονος (γεν. 4/10/2001) μεσοεπιθετικός υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, που «ανεβάζει» στην πρώτη ομάδα άλλο ένα… δικό του παιδί, μετά τους Κοντογιάννη, Πλευράκη και Παναγιώτου.

Ο ταλαντούχος παίκτης αποτέλεσε προσωπική εισήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου και έβαλε την… τζίφρα του σε συνεργασία τριετούς διάρκειας με τους «ασπρόμαυρους». Στα γραφεία της ΠΑΕ τον καλωσόρισαν ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Παύλος Αδάμος, και ο Γενικός Αρχηγός, Κώστας Ζερβάκης.

Ο ίδιος παρουσιάστηκε απόλυτα ικανοποιημένος και πανέτοιμος για δουλειά. Ο Νοικοκυράκης τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήταν το όνειρο μου να παίξω στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ. Είμαι υπερήφανος που ο κύριος Παπαδόπουλος, με επέλεξε. Θα κάνω ό, τι περνάει από το χέρι μου για να τον δικαιώσω. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου στην Κ19 του ΟΦΗ και τους προπονητές μου για την βοήθεια τους».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία ποδοσφαίρου «Βιόρυθμος» στην Επισκοπή, έπειτα ακολούθησαν η ακαδημία «Βραχόκηπος», τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, ο ΟΦΗ’ 94 και η Κ19 των «ασπρόμαυρων».

«Βαγγέλη καλώς ήρθες στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ! Καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία!» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.