20.000 στο Παγκρήτιο, 3.000 στην Πάτρα...

SMS
10:39 | 10/06/2018

Περίπου 3.000 θεατές έδωσαν το παρών στο σπουδαίο φιλικό φιλανθρωπικού στην Πάτρα ανάμεσα σε Έλληνες και Ισπανούς ''θρύλους'' - απογοήτευση από την εικόνα στις εξέδρες του Παμπελοπονησιακύ γηπέδου

Πέρυσι, σχεδόν την ίδια ημερομηνία με φέτος (08/06), η Εθνική ομάδα του 2004 βρέθηκε απέναντι σε ποδοσφαιρικά ''τοτέμ'' της ιστορικής Ίντερ Μιλάνου. Στο Παγκρήτιο, πέρυσι, στήθηκε μια μεγάλη γιορτή, την οποία απόλαυσαν πάνω από 20.000 θεατές. Η Εθνική ομάδα του 2004 κέρδισε το ''ζεστό'' χειροκρότημα των κρητικών σε ένα φιλικό που έγινε για καλό σκοπό και συγκεντρώθηκαν αρκετά χρήματα. 

Κάπως έτσι, οι Legends του 2004 αποφάσισαν για 2η χρονιά να συμμετέχουν σε ακόμα ένα φιλικό, με ισχυρό αντίπαλο, αυτή τη φορά στην Πάτρα. Απέναντι τους βρέθηκαν θρύλοι του Ισπανικού ποδοσφαίρου (Μαρτσένα, Καπντεβίλα, Χουανφράν, Ρομέρο, Ριέρα, Ζεράρδ, μεταξύ άλλων) με σκοπό την ενίσχυση των σκοπών του ΚΕΦΙ (Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών) και του Χαμόγελου του Παιδιού Πάτρας.

Όμως, η προσέλευση των φιλάθλων της Πάτρας στο ''Παμπελοπονησιακό'' ήταν εξαιρετικά χαμηλή, κάτι που ανέφεραν και κάποιοι Έλληνες διεθνείς (Χαριστέας, Τσάρτας και Γιαννακόπουλος) και σχολίασαν τα τοπικά μέσα της Αχαϊκής πρωτεούσας. Περίπου 3.000 με 4.000 χιλιάδες κόσμου τίμησαν με την παρουσία τους το σπουδαίο φιλικό, την στιγμή που πέρυσι, στο Παγκρήτιο το φιλικό της Εθνικής απέναντι στην Ίντερ είχε περισσότερους από 20.000 φιλάθλους. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.