3 χρόνια ήταν πολλά…

19:39 | 26/02/2018

Το γκολ του Θανάση Ντίνα κόντρα στον Πανσερραϊκό, ήταν το πρώτο του από τις 21 Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι τώρα, σε αγώνα πρωταθλήματος.

Ο γεννημένος στις 12 Νοεμβρίου 1989 διεθνής επιθετικός του ΟΦΗ, το τελευταίο του, πριν από αυτό της Κυριακής (25/2) απέναντι στον Πανσερραϊκό γκολ, ήταν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής της περιόδου 2014-2015, όταν στα Περιβόλια είχε πετύχει γκολ απέναντι στον Πλατανιά.

Σε εκείνη την αναμέτρηση το σκορ είχε ανοίξει ο Νίκος Καρέλης στο 10ο λεπτό, είχαν ισοφαρίσει τέσσερα λεπτά αργότερα οι Χανιώτες με τον Κουλιμπαλί, ενώ είχαν πάρει το προβάδισμα με τον Τόρες στο 50’. Ο Ντίνας είχε ισοφαρίσει 2-2 στο 52’ μετά από πάσα του Νάνο, ενώ τελικά τη νίκη στον Παναθηναϊκό είχε δώσει ο Ζέκα στο 69’.

Έκτοτε ο νυν παίκτης του ΟΦΗ δεν είχε καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε αγώνα πρωταθλήματος (είχε όμως γκολ σε Κύπελλο με τον Πλατανιά) με τις φανέλες τόσο της ομάδας των Χανίων, όσο και των Τρικάλων, όπου έχει αγωνιστεί προτού έρθει στον ΟΦΗ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.