3on3 με Τσαρτσαρή οι «ΑΤΑΧΤΟΙ»

11:28 | 27/05/2018

Μια ακόμα εθελοντική δράση με σκοπό τη διασκέδαση και παράλληλα τη βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας , από Εθελοντικό Σωματείο «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι» (Άνθρωποι Της Αλληλεγγύης Χωρίς Τείχη και Οικονομική Ιδιοτέλεια).

Το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουνίου, διοργανώνουν το 3on3 Basket Charity Tournament στις εγκαταστάσεις του Ηράκλειο ΟΑΑ, με την παρουσία του Κώστα Τσαρτσαρή. Σκοπός της δράσης είναι από τα έσοδα που θα μαζευτούν να αγοραστούν για την Παιδο-αιματολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, ένα Οξύμετρο Χειρός καθώς και να ενισχύσουν σε υλική μορφή ελλείψεις που έχουν.

Πρεσβευτής της προσπάθειας θα είναι ο τέως παίκτης της Εθνικής Ελλάδας Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος θα παρευρεθεί και τις δυο ημέρες του τουρνουά στις εγκαταστάσεις του Ηράκλειο ΟΑΑ και θα προσφέρει χαρά, αυτόγραφα καθώς και εκπλήξεις σε μικρούς και μεγάλους.

Οι διοργανωτές προσκαλούν όλους τους φίλους του Μπάσκετ να έρθουν να στηρίξουν αυτήν την πολύ όμορφη προσπάθεια που ετοιμάζουν και μέσα από την συμμετοχή τους να προσφέρουν. Γιατί είναι όμορφο μέσα από τον Αθλητισμό και την Ψυχαγωγία να ξέρεις ότι μπορείς να συνεισφέρεις για συνανθρώπους μας που χρειάζονται την στήριξη μας.  

Κόστος συμμετοχής: για ηλικίες 18+, 20€  ανά ομάδα (έως 4 άτομα)  για ηλικίες από 12-17 ετών η συμμετοχή θα είναι 15€ ανά ομάδα (έως 4 άτομα).

Κατηγορία των Group: 1) 12-15 ετών, 2) 15-17+ ετών, 3) 18 έως 60plus, 4) Επαγγελματική κατηγορία.

Οι ομάδες θα είναι χωρισμένες σε όμιλο των 4 ομάδων, όπου θα αγωνιστούν στην πρώτη προκριματική φάση σε 3 αγώνες των 10 λεπτών ανά αγώνα. Οι δυο καλύτερες ομάδες περνάνε στην επόμενη φάση, όπου ακολουθούν οι αγώνες knock-out.

Κάθε όμιλος θα έχει ειδοποιηθεί μία μέρα πριν την έναρξη του Τουρνουά για την ώρα που θα αγωνιστούν ώστε αυτό να μην αποτελέσει δυσχέρεια στις υποχρεώσεις τους.

Σε κάθε συμμετέχοντα θα προσφέρεται μία αναμνηστική πάνινη τσάντα της δράσης μαζί με νεράκι και μπανάνα από υποστηρικτές. Δώρα θα υπάρχουν και για τους τρεις πρώτους νικητές ανά κατηγορία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.