3ος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ο Πετράκης

15:30 | 24/10/2022

Μεγάλη επιτυχία για τον μικρό αθλητή του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. Κωνσταντίνο Πετράκη, η κατάκτηση της τρίτηςθέσης στο Ατομικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάτω των 10 ετών.

Το τουρνουά έγινε στο Πόρτο Ράφτη από 14-18 Οκτωβρίου και πήραν μέρος 7 αθλητές του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ»Ο.Α.Α. Οι μικροί τενίστες αγωνίσθηκαν πρώτα σε ομίλους και στη συνέχεια στο κυρίως ταμπλό.

Ο Κωνσταντίνος στο ταμπλό των προκριματικών κατέλαβε την πρώτη θέση, αφού επικράτησε και τους τρεις αγώνες. Στον πρώτο αγώνα κέρδισε τον Φαφούτη (ΑΟΑ Πατρών)76(2), έπειτα τον Καραπαναγιώτη (ΟΑ Κορωπίου) 62 και στον τελευταίο αγώνα τον Κολυμπίρη (ΓΣ Ηλιούπολης) 63.

Στο κυρίως ταμπλό στο πρώτο γύρο κέρδισε τον Νικολάου (ΑΕΚ Τρίπολης) 60, στο γύρο των 32 κέρδισε τον Δημόπουλο (ΑΟΑ Παπάγου) 61, ενώ στους 16 τον Τσακίρη (ΟΑ Βούλας) με 63 και μπήκε στην οκτάδα. Στον επόμενο αγώνα επικράτησε του Χάρακα (62 και μπήκε στους 4. Στον ημιτελικό δεν τα κατάφερε κόντρα στον Κοντογιώργη (ΑΟΑ Φιλοθέης) και έχασε 63. Στον μικρό τελικό κέρδισε τον Βρυώνη (ΣΑ Μεσσήνης) 63 και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Ηρακλής Χρηστάκης στα προκριματικά πήρε την πρώτη θέση μετά από τρεις νικηφόρες συναντήσεις. Επικράτησε το Χατζησταματίου (Δροσιά) 61, του Ιωσηφίδη (Αττικός Ηλιος) 62 και τέλος του Τσικούρα (ΑΟΑ Παπάγου) 64. Ο Ηρακλής έχασε στους 32 του κυρίως ταμπλό από τον Στουγγιώτη (Πεύκη) 62.

Ο Μάνος Χρηστάκης πήρε την δεύτερη θέση στα προκριματικά του ομίλου του κάνοντας μια νίκη και δυο ήττες. Έχασε από τον Καλαϊτζάκη (Τεν. Ακαδημία) 76(2) και από τον Κοτταρίδη (ΑΟΑ Παπάγου) 64, ενώ κέρδισε τον Τσούτσο (ΑΕΚ Τρίπολης) 75. Στο κυρίως ταμπλό έχασε στους 32 από τον Παπαδόπουλο (ΟΑ Βριλησσιών) 63.

Ο Γιάννης Αποστολάκης έκανε δυο νίκες στον προκριματικό γύρο και βγήκε δεύτερος στον όμιλο του. Κέρδισε τον Γεωργιάδη (ΟΑ Βριλησσίων) 60 και τον Παπαθανασίου (ΟΑ Βούλας) 63 και έχασε από τον Σύκαλλο (ΟΑ Κορωπίου) 76(7). Στο κυρίως ταμπλό έχασε στους 32 από τον Χάρακα (Πόρτο Ράφτη) 62.

Ο Αλέξανδρος Τιτάκης Καρτσωνάκης στον προκριματικό γύρο πραγματοποίησε τρεις νίκες και πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο του. Κέρδισε τον Τριμίτζιο (ΟΑ Χαλκίδας) 63, τον Σαμιώτη (ΟΑ Ζωγράφου) 60 και τον Μπρίλη (ΟΑ Βούλας) 60. Στο ταμπλό έχασε στους 64 από τον Ζιούβα (Κόρινθο) 76(4).

Ο Μιχαήλ- Άγγελος Σκορδαλάκης πήρε την τρίτη θέση στα προκριματικά κάνοντας μια νίκη επι του Σιαβέλη (ΟΑ Αιγιαλείας) 76(6) και έχασε στους άλλους δυο αγώνες από τους Μουσελίμη (ΟΑ Γουδίου) 63 και Χουζούρη (ΟΑ Βούλας) 61.

Ο Κωνσταντίνος Σκορδαλάκης πήρε την τρίτη θέση με μια νίκη, αυτή επι του Μοσχούτη (ΟΑ Γλυφάδας) 60 και έχασε από τους Χάρακα (Πόρτο Ράφτη) 62 και Νικολάου ((ΑΕΚ Τρίπολης) 60.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συγχαίρει τους μικρούς αθλητές για τις επιτυχίες και την προσπάθεια που κατέβαλαν, τους γονείς τους, καθώς και τους προπονητές τους που με την σωστή καθοδήγηση και την αθλητική εκπαίδευσή τους, οδηγούν τους αθλητές στο δρόμο των επιτυχιών.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.