Superleague: Tο πρόγραμμα της ημέρας

09:02 | 10/09/2022

Η 4η αγωνιστική της Super League ανοίγει το Σάββατο (10/9) με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον Παναιτωλικό, τον ΠΑΣ Γιάννινα να φιλοξενεί τον Λεβαδειακό και τον Ιωνικό να κοντράρεται με τον Ατρόμητο.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 18:30 από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στο Ηράκλειο, εκεί όπου ο ΟΦΗ μετά την πρώτη του νίκη επί του Βόλου υποδέχεται τον Παναιτωλικό.

Τρία νέα πρόσωπα έχει η αποστολή του Παναιτωλικού σε σχέση με εκείνη της προηγούμενης αγωνιστικής. Οι Ντίας και Μόρσεϊ τέθηκαν ξανά στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος μπορεί να υπολογίζει και στον νεοαποκτηθέντα Μπακάκη. Εκτός για την ομάδα του Αγρινίου έμεινε ο Βαρόνε, αλλά και οι νεαροί Τσιγγάρας και Μαλής. Στην αποστολή βρίσκονται οι Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Μπακάκης, Καρέλης, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Λιάβας.

Στις 19:15 στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Λεβαδειακό, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα αγνοώντας ακόμα τη χαρά της νίκης. Το τρίτο ματς της ημέρας διεξάγεται στη Νίκαια, εκεί όπου στις 21:30 ο Ιωνικός φιλοξενεί τον Ατρόμητο. Οι Νικαιώτες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στους Περιστεριώτες, οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα:

ΟΦΗ - Παναιτωλικός (18:30) CosmoteSport2
ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός (19:15) NovaSports2
Ιωνικός - Ατρόμητος (21:30) CosmoteSport

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.