Ace Padel Summer Open: Εσύ ακόμα δεν δήλωσες συμμετοχή;

SMS
15:52 | 03/07/2023

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 14-16 και 21-23 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Ace Tennis στο Ηράκλειο - παρών και φέτος στο closing party ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Δύο τριήμερα γεμάτα αθλητισμό, αγωνιστικότητα & διασκέδαση στο Ace Tennis Academy! Πλούσια δώρα για τους νικητές αλλά και για όλους τους συμμετέχοντες Food & Drinks DJ με Special guest τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η ανακοίνωση του Ace Tennis:

Ace Padel Summer Tournament

14-16/07

🔘Men’s C (Intermediates)

🔘Men’s D (Beginners)

🔘Women’s B (Beginners/Intermediates -)

🔘Mixed B (Intermediates +/Advanced)

21-23/07

🔘Men’s A (Masters)

🔘Men’s B (Advanced)

🔘Women’s A (intermediates +/Advanced)

🔘Mixed A (Masters/Advanced)

🔘Mixed C (Beginners/Intermediates -)

‼️Ξεκινάμε λοιπόν‼️

Εσείς βέβαια έχετε ξεκινήσει ήδη να δηλώνετε συμμετοχή και η ανταπόκριση σας έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία μας!!!

Σας τονίζουμε ότι κάθε ένας έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι 2 κατηγορίες ανά Σαββατοκύριακο.

🔛Δηλώσεις στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://bit.ly/AcePadelSummerOpenSignIn

Απαραίτητα πρέπει να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο του συμπαίκτη σας, με το τηλέφωνο και το email του καθώς και τους περιορισμούς που έχετε για το Σαββατοκύριακο που συμμετέχετε.

Επειδή ο όγκος των αγώνων θα είναι τέτοιος που δεν θα επιτρέπει αλλαγές μετά την δημιουργία του προγράμματος αγώνων, παρακαλούμε μην αμελήσετε να δηλώσετε τους περιορισμούς σας, διότι με βάση αυτούς θα προκύψει το order of play. Όλοι θα ενημερωθείτε με sms για τους αγώνες σας.

Οι αγώνες στην πρώτη φάση των ομίλων θα πραγματοποιηθούν Παρασκευή και Σάββατο (σε κάποιες περιπτώσεις και Κυριακή πρωί) και οι επόμενες φάσεις του τουρνουά την Κυριακή.

Μόλις ολοκληρωθούν οι συμμετοχές θα σας ενημερώσουμε και για το format των αγώνων (σε ποιες κατηγορίες θα προκύψει φάση των 16 ή προημιτελικοί κλπ).

Μοναδικός μας σκοπός να περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται. Το ξεκινήσαμε πέρσι, ο πήχυς μπήκε πολύ ψηλά και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να τις ξεπεράσουμε. Καλύτερους συνεργάτες και αρωγούς στην προσπαθεια μας αυτη δεν θα μπορουσαμε να βρουμε από adidas, Wilson Tennis, Minoan Lines S.A., KASTRO, Nortonline, Κόσμημα Ρουμελιώτης, Toyota Papakaliatis, Zeus Hotels, Sixzero Tennis Apparel, Φυλλοσοφίες, Vision Group, CodePlus. Όταν έχεις τέτοιους συνεργάτες τότε όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα!!!

Και ως γνωστό πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει οπότε οι φίλοι που κάναμε πέρσι θα επιστρέψουν και θα ‘ναι εκεί στο closing party και στις απονομές!! Ναι σωστά μαντεύετε!!! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Dimitris Ougarezos B θα είναι πάλι εκεί να μας απογειώσει όπως αυτός ξέρει!!!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.