Αδειοδότηση και Εργοτέλης: Τα δεδομένα με την πρωτοβάθμια απόφαση

16:00 | 26/06/2019

Αναμένεται να καταθέσει ένσταση η κρητική ομάδα - ποιος ο λόγος του

Το «κόψιμο» του Εργοτέλη, από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες η Ελληνική ομοσπονδία. Μια είδηση που προκάλεσε προβληματισμό στους φίλους της ομάδας, αλλά όχι τόσο στις τάξεις της ΠΑΕ. 

Στον Εργοτέλη δεν φαίνεται να ξαφνιάστηκαν, με τις πληροφορίες του Capitano.gr να αναφέρουν ότι η μη αδειοδότηση αφορά κάποιες αποδείξεις πληρωμών οι οποίες δεν κατατέθηκαν έγκαιρα στην Ομοσπονδία και όχι σε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες. Περισσότερο σε... γραφειοκρατικό ζήτημα, χαρακτηρίζεται το όλο θέμα, δεν υπάρχει καμία επίσημη αντίδραση ενώ από την πλευρά της ομάδας του Ηρακλείου αναμένεται να κατατεθεί ένσταση για την πρωτοβάθμια απόφαση.

Πάντως, στην ''κιτρινόμαυρη'' ΠΑΕ μάλλον ασχολούνται περισσότερο με το τι θα γίνει στο θέμα με τα τηλεοπτικά, παρά με την αδειοδότηση. Αυτό είναι το μεγάλο θέμα που έχει προκαλέσει προβληματισμό καθώς ακόμα δεν υπάρχει υπογεγραμμένη σύμβαση παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ως εκ τούτου παραμένει στον... αέρα το τι θα συμβεί με τα τηλεοπτικά της Superleague 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν πήραν άδεια Εργοτέλης και Ηρόδοτος

Προβληματισμός στον Εργοτέλη για τα τηλεοπτικά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.