Αδέλφια Καλαϊτζάκη: Το μέλλον τους μετά το «ναυάγιο» με την Νεβέζις

SMS

Αρκετές οι προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό - αποφασίζουν για το μέλλον τους οι δύο 20χρονοι από το Ηράκλειο

Ανοιχτό παραμένει το μέλλον του Γιώργου και του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη έπειτα την μη μετακίνηση τους στην Λιθουανική Νεβέζις. Παρά την αρχική συμφωνία των δύο πλευρών, τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα της Νεβέζις έβαλαν «φρένο» στην μετακόμιση τους στο Λιθουανικό πρωτάθλημα. Τουλάχιστον για την συγκεκριμένη ομάδα, καθώς δημοσιεύματα στη χώρα αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους της χώρας.

Την δεδομένη στιγμή οι δύο ταλαντούχοι 20χρονοι, έπειτα από τις πολύ καλές εμφανίσεις τους στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό των εφήβων, βρίσκονται σε διαδικασία αξιόλογησης των προτάσεων, έπειτα από το ''ναυάγιο'' της Νεβέζις. 

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, όμως ακόμα και μετά τον σοβαρό του Αθηναίου, οι πιθανότητες είναι λίγες να αγωνιστεί την νέα χρονιά στους ''πράσινους''. Η προτεραιότητα του είναι να αγωνιστεί σε μια ομάδα που θα τον πιστεύει αρκετά και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο με αρκετό χρόνο συμμετοχής και αυτό στον Παναθηναϊκό μοιάζει εξ' αρχής δύσκολο με συνέπεια να παραχωρηθεί δανεικός. Όσον αφορά τον Παναγιώτη, οι συζητήσεις με τον Κολοσσό (συνένωση με Χολαργό) συνεχίζονται ώστε ο παίκτης να εξασφαλίσει την ελευθέρας του, κάτι που αναμένεται να συμβεί τα επόμενα 24ωρα.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο Ηράκλειο τις προηγούμενες ημέρες και ολιγοήμερες διακοπές, πλέον είναι έτοιμοι να αποφασίσουν για το μέλλον τους, είτε κοινό - είτε όχι. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι προτάσεις είναι αρκετές και για τους δύο, από Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ ίσως ακόμα και στα επόμενα 24ωρα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις για το νέο τους βήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Χαλάει» λόγω χρεών ο δανεισμός για τα «Καλαϊτζάκια»

Σε ομάδα της Λιθουανίας συνεχίζουν τα «Kαλαϊτζάκια»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.