Άδικη ήττα για το ΣΥΝΚΑ

20:21 | 17/10/2018

Το ΣΥΝΚΑ έχασε 2-1 από τον Ιωνικό στο εξ’ αναβολής ματς της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής.

Το αποτέλεσμα ήταν άδικο για το συγκρότημα του Θανάση Κολιτσιδάκη, το οποίο έχει παράπονα από τη διαιτησία του Φίτσα. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους (42’), μάλιστα, οι Χανιώτες προηγήθηκαν με όμορφο τέρμα του Πετράκου.

Στο 55’, βέβαια, ο σύλλογος της Νίκαιας κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν σε μια φάση διαρκείας, η μπάλα κατέληξε στον Ματζώρο, που έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα. Στο 68’, εξάλλου, αποβλήθηκε ο Παληγεώργος και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για το ΣΥΝΚΑ. Στο 81’ ο Κουϊρουκίδης κέρδισε πέναλτι από τον Μποτωνάκη, κάτι που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των νεοφώτιστων. Ο Καλλέργης ήταν εύστοχος από την… άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το 2-1.

Ιωνικός (Δημήτρης Αρναούτης): Μακρυωνίτης (46' Κουρεπίνης), Πατσατζόγλου, Δημακάκος, Παντελίδης, Ματζώρος, Γκοτσούλιας, Ατματσίδης (70' Καρέλης), Θέος (56' Πογοσιάν), Σάμιος, Ντάλλας (60' Καλλέργης), Κουϊρουκίδης.

ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Πονηρός, Βασιλάκης (83' Βεστάκης), Παληγεώργος, Παπατζίκος, Παναγιωτόπουλος, Κυτράκης, Μαζιώτης (79' λ.τρ. Ξαγοράρης), Μποτωνάκης, Πετράκος (56' Βαρδάκης), Νικόλτσης (72' Λαμπάκης), Τσίτας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.