Άδικο έχει ο Ζορζίνιο; «Κανείς δεν έχει κατακτήσει περισσότερα από εμένα φέτος»

12:00 | 16/07/2021

Ο Ζορζίνιο αναφέρθηκε στις πιθανότητες που έχει να κερδίσει τη «Χρυσή Μπάλα» και τόνισε πως κανένας άλλος ποδοσφαιριστής δεν έχει κερδίσει φέτος τόσους τίτλους.

Ο Ιταλός μέσος, Ζορζίνιο πρόσφατα ολοκλήρωσε μία ονειρική σεζόν, αφού στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης τόσο με την Τσέλσι, όσο και με την «Σκουάντρα Ατζούρα».

Στο Euro, ήταν ο παίκτης κλειδί για την ομάδα του Μαντίνι, όντας ο πιο καταλυτικός και πολυτιμότερος παίκτης της Ιταλίας και μπήκε στην καλύτερη ενδεκάδα του τουρνουά. Γι' αυτό άλλωστε μπήκε και στην συζήτηση της ανάδειξης του κορυφαίου παίκτη για το 2021.

Ο Ζορζίνιο, μιλώντας στο «SPORtv», είπε χαρακτηριστικά πως μπορεί να μην έχει το ταλέντο, που διαθέτουν άλλοι παίκτες, αλλά τη φετινή σεζόν κατέκτησε τους περισσότερους τίτλους από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή.

«Προφανώς κι αποτελεί όνειρο. Όμως εξαρτάται τα κριτήρια. Αν μιλάμε για ταλέντο, προφανώς και γνωρίζω ότι δεν είμαι ο καλύτερος στον κόσμο. Όμως αν μετρούν οι τίτλοι, δεν έχει κατακτήσει κανείς περισσότερα από εμένα φέτος.

Πως να συγκριθώ με τους Μέσι, Νεϊμάρ ή Κριστιάνο Ρονάλντο; Έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από εμένα. Όμως, εξαρτάται από τα κριτήρια» τόνισε, ο Ιταλός μέσος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.