Άδικος αποκλεισμός για την ΑΕΚ…

22:09 | 22/02/2018

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε μια πολύ καλή προσπάθεια στο παγωμένο Κίεβο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Η Ένωση ήρθε 0-0 κόντρα στην Ντιναμό και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League. Οι «κιτρινόμαυροι» αποχαιρέτησαν αήττητοι το ευρωπαϊκό τους «ταξίδι», γεγονός που τους αφήνει μια μεγάλη πίκρα. Το σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ ήταν ανώτερο από τον αντίπαλο του, είχε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο δε σκόραρε και οι Ουκρανοί πήραν το «εισιτήριο» για τους «16» της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ είχε… ένα σωρό σπουδαίες φάσεις για να πετύχει κάποιο γκολ, όμως στο 51’ χάθηκε το… άχαστο, όταν ο Μασούντ έστειλε την μπάλα σχεδόν σε κενή εστία πάνω από τα δοκάρια κι ενώ ο Ιρανός ήταν μέσα στη μικρή περιοχή.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος (80' Αϊντάρεβιτς), Χριστοδουλόπουλος (73' Γιακουμάκης), Μασούντ, Μπακασέτας (70' Κλωναρίδης), Αραούχο.

Ντιναμό Κιέβου (Αλεξάντρ Χατσκέβιτς): Μπόικο, Κεντζιόρα, Χατσερίντι, Κάνταρ, Μορόζιουκ, Σεπέλιεφ (76' Μπεσέντιν), Μπουγιάλσκι, Τσιγκάνκοφ, Χαρμάς, Γκονζάλες, Μοράες (90+4' Σαπαρένκο).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.