Άδικος αποκλεισμός για τους Παίδες της ΕΠΣΗ

19:55 | 10/04/2019

Η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΗ ήταν ανώτερη, όμως έχασε στα Χανιά 1-0 από τον Πειραιά και δεν κατάφερε να περάσει στο Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων.

Το σύνολο του Αντώνη Φραγκάκη είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει το «δρόμο» προς τα δίχτυα και αυτό του κόστισε ακριβά. Οι νικητές σκόραραν με πέναλτι του Αθανασίου στο 18’ και το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

ΕΠΣ Πειραιά: Γιοβανίδης, Νίνος, Χουρδάκης, Βάμβακας, Γκλέτσος, Κόρπης, Διαμαντόπουλος, Παπαδόπουλος, Αθανασίου, Σταράκης, Βάρσος (45' Δρόσος).

ΕΠΣ Ηρακλείου: Κλάδος, Κρασανάκης (66' Μερκουλίδης), Σαντορινάκος, Ρολάκης (66' Πακιουφάκης), Κώτης, Ζαχαριουδάκης, Κοντάκης, Καρανδινός, Κακουλάκης (47' Κουτσουπιάς), Ντίσα (47' Ρασούλης), Διβάνης (36' Καλαϊτζάκης).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.