ΑΕ Κατσαμπά: Μήνυμα στήριξης στον Ρωμανό

20:07 | 28/07/2020

Για το θέμα του γηπέδου.

Η διοίκηση της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση και εκφράζει τη συμπαράσταση της στον Ρωμανό, στο ζήτημα που έχει προκύψει για τη χρήση του γηπέδου της Ελιάς.

Αναλυτικά: «Η διοίκηση της ΑΕΚατσαμπά "Di Babbo Climatecnica" πιστή στις αρχές της ομάδας μας εκφράζουμε την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση μας στην ομάδα του Ρωμανού απέναντι στις παράλογες απαιτήσεις του Δήμου Χερσονήσου για την μίσθωση του γηπέδου στο χωριό της Ελιάς.

Θεωρούμε απαράδεκτο να ζητάει ο ένας Δήμος μέρος από τα πενιχρά έσοδα μια ομάδας τοπικού που στην ουσία όλοι ξέρουν ότι δεν φτάνουν ούτε για τα μισά έξοδα μιας αγωνιστικής σεζόν.

Οι ομάδες του τοπικό επιτελούν κοινωνικό έργο συντηρώντας ανδρικό τμήμα και Ακαδημίες χωρίς να υπάρχει επιχειρηματικό κέρδος αλλά αντίθετα οι ερασιτέχνες παράγοντες στηρίζουν με δικά τους έξοδα τα σωματεία του τόπου τους.

Διεκδικούμε δωρεάν γήπεδα για όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία του Ηρακλείου, δωρεάν κάλυψη όλων των παγίων εξόδων των σωματείων και σοβαρή χρηματοδότηση για τα ερασιτεχνικά σωματεία, για την κάλυψη των εξόδων των μικρών και μεγάλων αθλητών.

Θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι ότι πιο σημαντικό υπάρχει στο σύνολο του αθλητισμού στη χώρα μας και χρειάζεται στήριξη για ανάπτυξη και όχι φορολογική εκμετάλλευση.

Με τιμή το ΔΣ της ΑΕΚατσαμπά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρωμανός εναντίον Δήμου Χερσονήσου: «Θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.