ΑΕΚ: «Δεν συμμετέχουμε λόγω πένθους σε εκδηλώσεις»

08:17 | 15/08/2023

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με θέση της τονίζει πως δεν συμμετέχει σε εκδηλώσεις που έχουν χαρακτήρα δημοσίων σχέσεων, ωστόσο είναι παρούσα σε θέματα ασφάλειας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση για όσα ακούγονται για την στάση της. Η Ένωση τονίζει πως δεν συμμετέχει λόγω πένθους σε εκδηλώσεις που έχουν χαρακτήρα δημοσίων σχέσεων, ενώ είναι παρούσα σε θέματα ασφάλειας.

Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Εμείς δεν συμμετέχουμε λόγω πένθους σε εκδηλώσεις που έχουν χαρακτήρα δημοσίων σχέσεων. Σε οτιδήποτε αφορά θέματα ασφάλειας φυσικά και είμαστε παρόντες, όπως έγινε νωρίτερα στο Μάκσιμιρ στο περιθώριο της προπόνησης της ΑΕΚ, με παρουσία και της UEFA. Η μία από τις προβλεπόμενες συσκέψεις ασφαλείας, η άλλη είναι αύριο το πρωί. Και σε οτιδήποτε αφορά οργανωτικά φυσικά δεν αρνούμαστε επικοινωνία.

Αποχωρήσαμε από την σύσκεψη ανήμερα της δολοφονίας για προφανείς λόγους. Πώς είναι δυνατό να βρισκόμαστε στο γήπεδο τους, να συμμετέχουμε στις συσκέψεις και να κατηγορούμαστε ότι είμαστε εξαφανισμένοι;

Φυσικά αντίστοιχα άτοπες και αβάσιμες είναι και οι αιτιάσεις του προέδρου της Κροατικής Ομοσπονδίας. Αναφέρει πράγματα που δεν συμβαίνουν".


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.