«Ναυάγιο» για τον ΟΦΗ στην OPAP Arena

ΟΦΗ

Απογοητευτικός ο ΟΦΗ στην OPAP Arena και ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ, στην 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια γνωρίζοντας εξ αρχής ότι θα έχει δύσκολη αποστολή. Αυτή έγινε ακατόρθωτη όταν η ομάδα του Δέλλα δέχθηκε δύο γκολ σε τρία λεπτά και η ΑΕΚ προηγήθηκε 2-0 από νωρίς. Γκαρσία στο 11ο και Πήλιος στο 14ο λεπτό έγραψαν την ιστορία του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ΟΦΗ αντίδραση δεν έβγαλε. Βασικά δεν έβγαλε απολύτως τίποτα. Απογοητευτική εικόνα για την Κρητική ομάδα, με τους παίκτες να μην μπορούν να κρατήσουν μπάλα, να είναι ανύπαρκτοι μεσοεπιθετικά και να αποτελούν μία πανεύκολη λεία για τους γηπεδούχους.

Με 23% κατοχή μπάλας και πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις ο Ομιλος δεν μπορούσε να ζητήσει περισσότερα στο πρώτο ημίχρονο και το 2-0 μάλλον ήταν τιμητικό.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ μπήκε με πιο αργό τέμπο και ξεκάθαρη διάθεση να ελέγξει το ματς και να το διαχειριστεί με την άνεση του 2-0.

Ο Δέλλας, από την άλλη, έριξε στο ματς τον Αποστολάκη και αμέσως φάνηκε η διαφορά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, με τον πιτσιρικά να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει, αλλά ο Σιμάνσκι έβαλε την κόντρα στο κοντινό πλασέ του και η μπάλα έφυγε κόρνερ.

Οσο περνούσε ο χρόνος ο Δέλλας έπαιρνε ρίσκα με τις αλλαγές ελπίζοντας να βρει γκολ, αλλά στο 83' ο Τσούμπερ σκόραρε κι έκανε το 3-0 βάζοντας τέλος στη σεμνή τελετή και «υπογράφοντας» το απογοητευτικό ξεκίνημα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσια, Ρότα (66' Οντουμπάτζο), Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος, Σιμάνσκι, Πινέδα (66' Λαμέλα), Άμραμπατ, Κοϊτά (80' Περέιρα), Λιούμπισιτς (80' Μάνταλος), Λιβάι (66' Τσούμπερ).

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Γκονζάλες, Χατζηθεοδωρίδης (81' Γιουνγκ), Καραχάλιος (64' Χιμένεθ), Γκαγέγκος (81' Κουτεντάκης), Μπάκιτς, Ριέρα (64' Αμπάντα), Νας (55' Αποστολάκης), Ισέκα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.