ΑΕΚ-ΟΦΗ: Η ΑΕΚ κάνει λόγο για... τρία πέναλτι στον Άμραμπατ!

SMS
12:53 | 10/11/2022

H ΑΕΚ πήρε θέση για το πέναλτι που κέρδισε στο ματς με τον ΟΦΗ ο Άμραμπατ, μέσω τοποθέτησης του γραφείου Τύπου.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Τσατάλης, ο οποίος είναι διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ με ανάρτησή του στο facebook... ανακάλυψε τρία πέναλτι στη συγκεκριμένη φάση.

Στην ανάρτησή του αντικρούει τα επιχειρήματα για ανύπαρκτο πέναλτι και μάλλον ανακάλυψε δικούς του κανονισμούς.

Συγκεκριμένα, γράφει:

«Είναι μια σεζόν ως τώρα στην οποία οι αποφάσεις ειδικά για τα πέναλτι κρίνονται σε μεγάλο βαθμό στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που δίνει η εξέταση από το V.A.R. Κι αυτό πάντα θα σηκώνει συζήτηση. Το πέναλτι στον αγώνα μας με τον ΟΦΗ δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία καν.

Υπάρχουν τρεις αντικανονικές επαφές (δύο σπρωξίματα κι ένα πάτημα), ενώ φέτος έχουν δοθεί πέναλτι με χρήση VAR για πολύ λιγότερο ξεκάθαρες περιπτώσεις και πολλές φορές μάλιστα.

Ο πόλεμος των εντυπώσεων είναι μέσα στο παιχνίδι, εντάξει. Όχι όμως στο σημείο να φτάσουμε να προσπαθούμε να παρουσιάσουμε ως δεδομένο (ούτε καν προς συζήτηση!) ότι πήρε η ΑΕΚ ανύπαρκτο πέναλτι!

Στον Άμραμπατ έγινε πέναλτι, πολλαπλό μάλιστα και θα ήταν αξιοπερίεργο να είχε κληθεί προς επανεξέταση ο διαιτητής από τον VAR. Όπως ήταν αξιοπερίεργο, όταν κλήθηκε ο διαιτητής για το πέναλτι στον Γκατσίνοβιτς, στην Λιβαδειά».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.