ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Χωρίς νικητή το ντέρμπι

21:30 | 08/05/2022

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 στο ΟΑΚΑ και οι "πράσινοι" διατήρησαν το +2 από την Ένωση στη βαθμολογία των πλέι οφ. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός είναι στο -5 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και αυτή που είχε επιθετική ορμή απειλώντας τον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" έμοιαζαν ασύνδετοι και παρά το γεγονός πως άντεξαν το δύσκολο πρώτο δεκαπεντάλεπτο ισορροπώντας το ματς, δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις.

Αντίθετα, η ΑΕΚ είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο 29ο λεπτό. Η Ένωση άγγιξε το 1-0 με τον Χατζισαφί αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπρινιόλι.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ μπήκε πάλι με ορμή, αλλά ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε και με τις αλλαγές του Γιοβάνοβιτς έγινε πιο επικίνδυνος μπροστά. Οι φιλοξενούμενοι έφταναν με αξιώσεις στην εστία του Στάνκοβιτς δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις με τις ευκαιρίες που έχασαν.

Tα τελευταία λεπτά η ένταση, οι αψιμαχίες και οι τελευταίες προσπάθειες της ΑΕΚ συνέθεσαν τις φάσεις του ντέρμπι, με το 0-0 να γράφει την ιστορία του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.