ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: «Λευκή» ισοπαλία σε ντέρμπι-ροντέο!

23:43 | 19/03/2023

Σε ένα ντέρμπι για γερά νεύρα και με τη διαιτησία να έχει αρνητικό ρόλο, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0.

Ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που ήθελε, έφυγε με ισοπαλία 0-0 εναντίον της ΑΕΚ στην ΟΠΑΠ Αρένα και παραμένει στην κορυφή της Super League στην πρεμιέρα των Play Off. Οι «πράσινοι» άντεξαν στην πίεση της Ένωσης και έτσι το πρωτάθλημα έγινε ακόμα πιο συναρπαστικό αφού οι τέσσερις πρώτοι της βαθμολογίας «συνωστίζονται» σε απόσταση πέντε βαθμών.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Τσοκάι με απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα στον Πινέδα, σε φάση που ελέγχθηκε από τον VAR. Στο 90+10΄ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ, όμως ο VAR πήρε την απόφαση πίσω και έτσι το ματς έληξε χωρίς τέρματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία στο ημίχρονο του ντέρμπι, καταγράφοντας τις φάσεις με τις οποίες έχει παράπονα από τον Μαυροβούνιο διαιτητή Νταμπάνοβιτς.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (70΄ Σιντιμπέ), Μήτογλου, Μουκουντί (81΄ Μουκουντί), Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Άμραμπατ (46΄ Τσούμπερ), Γιόνσον (70΄ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (70΄ Ελίασον), Πινέδα, Αραούχο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβαν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Τσέριν (65΄ Μπερνάρντ), Ρούμπεν Πέρεθ, Κουρμπέλης (88΄ Τσοκάι), Παλάσιος, Μαντσίνι (65΄ Κλεϊνχέισλερ), Ιωαννίδης (80΄ Βέρμπιτς)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.