ΑΕΚ: Τέλος και επίσημα ο Ματίας Αλμέιδα
Με μία λιτή, είναι αλήθεια, ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημοποίησε το απόγευμα της Τρίτης το τέλος της συνεργασίας με τον Ματίας Αλμέιδα.
Ο Αργεντινός, που κατέκτησε ένα νταμπλ με την ΑΕΚ, αποχωρεί από την ομάδα μετά από τρία χρόνια συνεργασίας.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα προπονητή της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα.
Ο Ματίας Αλμέιδα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας από τη σεζόν 2022-2023 μέχρι σήμερα. Κατέκτησε σαν προπονητής της ΑΕΚ το ιστορικό νταμπλ του 2023, με την επιστροφή της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο.
Η οικογένεια της ΑΕΚ και ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ κ. Μάριος Ηλιόπουλος ευχαριστούν τον Ματίας Αλμέιδα και τους συνεργάτες του για ό,τι προσέφεραν στην ομάδα μας. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.»