Αφαίρεση 15 βαθμών στον Ηρόδοτο

20:21 | 22/03/2023

Η ποινή δεν θα ισχύσει αν η ομάδα της Ν.Αλικαρνασσού προχωρήσει στην εξόφληση των οφειλών της.

Η «καμπάνα» αφορά τις υποθέσεις Χρήστου Νόνη, Θεοχάρη Ποζατζίδη, Παναγιώτη Αρναούτογλου, Σιντίκι Αμπουμπακάρι και Γιώργου Αποστολίδη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ:

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Σιντίκι Αμπουμπακάρι.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Ηρόδοτος την επιβληθείσα με την 32/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού των 3.473,34 ευρώ.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Γεωργίου Αποστολίδη.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Ηρόδοτος την επιβληθείσα με την 31/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού των 10.042,72 ευρώ.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Αρναούτογλου.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Ηρόδοτος την επιβληθείσα με την 22/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού των 16.181,78 ευρώ.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Θεοχάρη Ποζατζίδη.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Ηρόδοτος την επιβληθείσα με την 30/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού των 10.546,66 ευρώ.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Νόνη.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Ηρόδοτος την επιβληθείσα με την 28/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού των 8.014,71 ευρώ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.