Αφαίρεση 3 βαθμών στον ΟΦΙ και 6 στην Επισκοπή

17:06 | 12/04/2023

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ τιμώρησε με αφαιρέσεις βαθμών τον ΟΦΙ και την Επισκοπή.

Οι δύο ομάδες έχουν προθεσμία 5 εργάσιμες ημέρες να προχωρήσουν στην εξόφληση για να μην επιβληθούν οι αφαιρέσεις βαθμών.

Oι αποφάσεις:

«Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Αναστάσιου Καραγκιόζη κατά της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Αναστάσιου Καραγκιόζη, του ποσού των 4.417,44 ευρώ, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού 200 ευρώ, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Κουκούλη κατά της ΠΑΕ Επισκοπή. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Επισκοπή, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Κουκούλη, του ποσού των 4.380,11 ευρώ, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού 300 ευρώ, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Στέφανου Πέτρου κατά της ΠΑΕ Επισκοπή. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Επισκοπή, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Στέφανου Πέτρου, του ποσού των 5.640,04 ευρώ, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού 300 ευρώ, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.