Αφαίρεση 9 βαθμών στον ΟΦΙ

20:16 | 22/03/2023

«Καμπάνα» στην ομάδα της Ιεράπετρας

Συγκεκριμένα, ο ΟΦΙ τιμωρήθηκε με αφαίρεση συνολικά 9 βαθμών για δύο υποθέσεις. Η μία αφορά τον Δημήτρη Κασωτάκη, η άλλη τον Νταμιάνο Γκίνη και η τρίτη την Επισκοπή. Σε όλες τις περιπτώσεις αν ο ΟΦΙ εξοφλήσει τις οφειλές σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τότε δεν θα του αφαιρεθούν οι βαθμοί.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟ:

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Δημητρίου Κασωτάκη.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας την επιβληθείσα με την 26/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού των 4.179,62 ευρώ.

Δέχεται την αίτηση ερασιτεχνικού σωματείου «Α.Ο. Επισκοπής 2010».

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος σωματείου, του ποσού των 4.177 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Νταμιάνο Γκίνη.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού των 2.769 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.