Αφήνει Παναχαϊκή και επικεντρώνεται σε Άρη

18:17 | 09/03/2018

Ξέχασαν ήδη στον Εργοτέλη τη μεγάλη νίκη επί της Παναχαϊκής, καθώς ακολουθεί σε μικρό χρονικό διάστημα, ένα ακόμα δύσκολο ματς, με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Πλέον άπαντες στον Εργοτέλη έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση της Δευτέρας (12/3) στις 5:00, σε έναν αγώνα όπου πάνε με τις καλύτερες συνθήκες και την ψυχολογία στα ύψη. Η νίκη και κυρίως η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα, είναι αυτό που έχει μείνει σε όλους στις τάξεις της κρητικής ομάδας και αναζητούν κάτι ανάλογο και για τη συνέχεια, δίχως να παραγνωρίζουν βεβαίως τις δυσκολίες που έχει ο αγώνας.

Η Παρασκευή (9/3) περιλάμβανε αποθεραπεία για όσους ήταν βασικοί απέναντι στην Παναχαϊκή, με όλους τους άλλους να προπονούνται κανονικά, με εξαίρεση τον Μπούζα. Ο ταλαντούχος μέσος συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στη μέση και είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον έχει ο προπονητής στη διάθεσή του για τον αγώνα με τον Άρη.

Παρά το σύντομο χρονικό διάστημα που υπάρχει για τον αγώνα της Δευτέρας, ο Γκώνιας έδωσε ρεπό στους παίκτες του για το Σάββατο και ουσιαστικά για την αναμέτρηση θα γίνει μια προπόνηση με όλους τους παίκτες, αυτή της Κυριακής (11/3), η οποία θα γίνει το πρωί και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή για τη Θεσσαλονίκη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.