Άχρωμος και άγευστος ο ΟΦΙ

18:13 | 20/10/2019

Έπειτα από μια πολύ μέτρια εμφάνιση, ο ΟΦΙ δεν κατάφερε να κερδίσει τον μαχητικό και καλά στημένο Διαγόρα και έμεινε στο 0-0 στο ''Βουζουνεράκειο''

Παρά το γεγονός ότι έπειτα από την αποβολή του Κασνέτση στο 30', ο ΟΦΙ απείλησε από ελάχιστα έως καθόλου την ομάδα του Διαγόρα Ρόδου και έτσι έμεινε στο 0-0. Εννέα λεπτά μετά την αποβολή, ο Μάγγος έκανε αλλαγή, προσπάθησε να κάνει την ομάδα του πιο παραγωγική και επιθετική με την είσοδο του Παπαδόπουλου (αντί Βογιατζή), όμως το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς φάσεις. Κάτι αντίστοιχο έγινε και στην επανάληψη, όπου ο δυνατός αέρας δυσκόλευε - αυτή την φορά - τους παίκτες της ομάδας της Ιεράπετρας. Ο ΟΦΙ είχε την κατοχή, όμως ήταν φλύαρος με τον Διαγόρα να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στις κόντρα επιθέσεις.

Αρκετά καλά στημένος ο Διαγόρας, δημιούργησε συνθήκες ακόμα και για διπλό. Αγχωμένος και νευρικός ο ΟΦΙ στο κατάμεστο ''Βουζουνεράκειο'', δεν παρουσίασε το ίδιο καλό πρόσωπο σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια. Έτσι, μετά το 0-0, ο ΟΦΙ έφτασε τους 8 βαθμούς με την ομάδα της Ρόδου να φτάνει τους 6.

ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης (77' Μέμος), Χιντζίδης, Σέχου, Τζέλεπης, Σμίλτος, Βογιατζής (39' Παπαδόπουλος), Σκόνδρας, Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος, Αναστασόπουλος (52' Μηνάς).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης ,Προβατίδης, Κασνέτση,  Γεωργίου, Καρπαθάκης, Κέρι, Μπουρλάκης, Μπαρμπαρούσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

LIVE: ΟΦΙ - Διαγόρας 0-0 (Τελικό)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.