Αγγελόπουλοι: «Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν είναι δώρο... μας φτιάχνουν»

09:39 | 05/05/2022

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα εμφανίστηκαν οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος

Οι πρόεδροι των «ερυθρόλευκων» έδωσαν συγχαρητήρια στον προπονητή, τους παίκτες και όλα τα μέλη της ομάδας για την πρόκριση στο Βελιγράδι.

«Είναι η 7η πρόκριση που παίρνουμε, στις δεκατρείς σεζόν που είμαστε στην ομάδα. Νομίζω ότι είναι ιστορικό επίτευγμα. Εκτός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Ρεάλ Μαδρίτης, νομίζω δεν υπάρχει άλλο τέτοιο επίτευγμα,» τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος για να σχολιάσει και τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν πως στην Εφές απέμεναν τρεις νίκες για να κατακτήσει τη Euroleague (δήλωση που έκανε πριν τον τελευταίο αγώνα με την Αρμάνι στα πλέι οφ) λέγοντας: «Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν είναι δώρο, μας φτιάχνουν. Ο Βασίλιε Μίτσιτς κι ο Σέιν Λάρκιν κοστίζουν κοντά στα 7 εκατ. ευρώ, αυτό εξιτάρει όλο τον οργανισμό και την ομάδα».

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε: «Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, στον προπονητή, σε όλους. Σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές σεζόν, καταφέραμε να τερματίσουμε δεύτεροι στην κανονική περίοδο και να πάμε στο Final Four. Δεν χορτάσαμε από αυτό. Θα προετοιμαστούμε για την Αναντολού Εφές. Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τον κόσμο να έρθει στο Βελιγράδι. Η Μονακό είναι η πιο αθλητική ομάδα της οκτάδας, μας έφτασε στα όριά μας. Ακόμη και σήμερα, μέχρι και ενάμιση λεπτό πριν από τη λήξη, δεν ξέραμε αν θα πάμε στο Final Four. Να σημειώσω ότι είναι η 7η πρόκριση που παίρνουμε, στις 13 σεζόν που είμαστε στην ομάδα. Νομίζω ότι είναι ιστορικό επίτευγμα. Εκτός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Ρεάλ Μαδρίτης, νομίζω δεν υπάρχει άλλο τέτοιο επίτευγμα. Ίσως κι εμείς δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πώς τα έχουμε καταφέρει. Υπήρχε μια δύσκολη διετία, που δεν παίζαμε στην Ελλάδα, γιατί έτσι έπρεπε για να αλλάξουν τα πράγματα. Είναι μια απόφαση, που θα το λέμε πως είμαστε περήφανοι που την πήραμε. Είμαστε χαρούμενοι που θα βρεθούμε στο φάιναλ φορ, είχαμε να πάμε από το 2017. Όλος ο κόσμος κι όλη η Ελλάδα χαίρονται, τα μηνύματα που έχουμε ήδη λάβει είναι συγκλονιστικά. Όλοι μαζί πάμε για καλύτερα. Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν είναι δώρο, μας φτιάχνουν. Ο Βασίλιε Μίτσιτς κι ο Σέιν Λάρκιν κοστίζουν κοντά στα 7 εκατ. ευρώ, αυτό εξιτάρει όλο τον οργανισμό και την ομάδα. Λογικό είναι να θέλουν να κάνουν το repeat, αυτό που κάναμε εμείς το 2012 και το 2013».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε: «Είμαστε υπερήφανοι γι αυτό που πετύχαμε σήμερα. Είναι μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές στην ιστορία του Ολυμπιακού. Μεσολάβησαν πολλά τα προηγούμενα χρόνια, η τελευταία πενταετία ήταν πολύ δύσκολη. Έγιναν πολλά. Πήραμε τότε την απόφαση να γίνει η επανάσταση με τον δικό μας τρόπο, χωρίς να επιτεθούμε σε κανέναν. Άλλαξε η ιστορία του Ολυμπιακού, είναι μια δικαίωση για όλους αυτό που έγινε. Το πετύχαμε κόντρα σε όλους και σε όλα. Ήταν συγκλονιστικό το αποψινό παιχνίδι. Μπορούσε να κερδίσει κι η Μονακό. Το επίπεδο κι η εξέλιξη του αγώνα, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο τελικός. Όταν ξεκίνησε η σεζόν, το φάιναλ φορ δεν ήταν ο στόχος μας. Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια σε όλους».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.