Άγγιξαν την 100αρα: Τα Χανιά «κατασπάραξαν» τον ΟΦΗ

Mπασκετ

Τα Χανιά πήραν το κρητικό ντέρμπι με αντίπαλο τον ΟΦΗ με σκορ 96-72 στο πλαίσιο της Β΄ Εθνικής - πρώτο ματς το 2022 για το σύνολο του Βασίλη Ράλλη

Σχεδόν από την αρχή μέχρι και το τέλος του αγώνα, τα Χανιά ήταν μπροστά στο σκορ και τελικά δίκαια πήραν εύκολα το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο Όμιλος έκλεισε το ημίχρονο με μόλις έναν πόντο διαφορά (48-47), όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι γηπεδούχοι έκαναν ένα ξέσπασμα στο 3ο δεκάλεπτο, έφτασαν ακόμα και στο +23 (78-555) με την ομάδα του Βασίλη Ράλλη να κάνει αργές επιστροφές και να μην βρίσκει λύσεις στους αιφνιδιασμούς και το γρήγορο μπάσκετ του ΑΟΚ Χανιά.

Ο ρυθμός δεν άλλαξε στην 4η περίοδο, τα Χανιά έβρισκαν περισσότερες λύσεις, διατηρούσαν σταθερά μια διαφορά 20+ πόντων με τον Χουχούμη να κάνει ότι θέλει και τελικά τους γηπεδούχους να έχουν την ευκαιρία να φτάσουν τους 100 πόντους όμως τα συνεχόμενα λάθη τους το στέρησαν. Μποχωρίδης και Μητρόπαππας ''σώθηκαν'' από το ναυάγιο του ΟΦΗ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτό είναι το 1ο ματς του ΟΦΗ μετά τις 3 αναβολές λόγω covid και κακοκαιρίας. Το τελευταίο του ήταν στις 12/12. Σε 10 ματς ο ΟΦΗ έχει 4 νίκες, σε 12 ματς η ομάδα του Κασεπίδη έχει 7 νίκες.

Δεκάλεπτα

28-21, 48-47 / 78-57, 96-72

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.