Αγγλία καλεί Μανδά

09:30 | 12/08/2024

Δύο αγγλικές ομάδες ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση - Πόσο τον κοστολογεί η Λάτσιο.

Ο Χρήστος Μανδάς βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του και συνεχίζει να απασχολεί τα Μέσα του εξωτερικού, λόγω της ενδεχόμενης πώλησής του από τη Λάτσιο.

Ο Έλληνας διεθνής, πλέον, γκολκίπερ της ιταλικής ομάδας, πήγε στην Ιταλία μετά από μία άκρως επιτυχημένη καριέρα στον ΟΦΗ όπου έκανε τον Μαουρίτσιο Σάρι να ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του, όταν ήταν προπονητής στη Λάτσιο και να τον πάρει μαζί του.

Ο Χρήστος Μανδάς, ο οποίος δεν βρήκε στον Ατρόμητο την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που θα περίμενε, πήγε στον ΟΦΗ και υπό την καθοδήγηση του Νίκου Νιόπλια, όταν ήταν στον πάγκο του ΟΦΗ, έγινε ο βασικός τερματοφύλακας της Κρητικής ομάδας.

Η μετακίνησή του στη Λάτσιο τον έφερε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Κέρδισε τα γάντια του βασικού κι έκατσε κάτω από τα δοκάρια των «λατσιάλι» πραγματοποιώντας και εκεί σπουδαίες εμφανίσεις. Εύλογα, λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι το όνομά του «έπαιξε» και συνεχίζει να «παίζει» για διάφορες ομάδες που ενδιαφέρονται, με τη διοίκηση της Λάτσιο να μη λέει «όχι» σε ενδεχόμενη πώλησή του αρκεί βέβαια να ικανοποιηθεί στο οικονομικό κομμάτι.

Η ιταλική ομάδα κοστολογεί τον Έλληνα τερματοφύλακα τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα τα Μέσα της γειτονικής χώρας αναφέρουν πως η Σαουθάμπτον και η Γουλβς θα έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η Λάτσιο αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να δεχθεί προτάσεις από τις δύο αγγλικές ομάδες κάτι που θα φέρει εξελίξεις στο ενδεχόμενο παραχώρησής του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.