«Αγκαλιά» με την πρόκριση ο ΠΟΑ

17:50 | 28/02/2018

Μια… ανάσα από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ βρίσκεται ο ΠΟΑ.

Οι Ατσαλενιώτες επικράτησαν στον πρώτο ημιτελικό 1-2 των Μοιρών και πλέον καλούνται να… τσεκάρουν το «εισιτήριο» στο δεύτερο ματς, που θα διεξαχθεί στο «σπίτι» τους στις 14 Μαρτίου. Το συγκρότημα του Μανώλη Σουτζή έπαιξε για περίπου 55 λεπτά με παίκτη λιγότερο, ωστόσο πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στις Μοίρες, που έκαναν μια καλή προσπάθεια από την πλευρά τους, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, όμως οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 26’με με τον Λυδάκη. Το σύνολο του Γιώργου Φινοκαλιώτη, βέβαια, ισοφάρισε με τέρμα του Κιόρι έξι λεπτά αργότερα. Στο 35’, μάλιστα, ο σύλλογος του προσφυγικού προαστίου έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Χατζηανδρέου αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα και στη συνέχεια επικράτησε ένταση για λίγο.

Στην επανάληψη οι Μοίρες όχι μόνο δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή, αλλά βρέθηκαν εκ νέου πίσω στο σκορ. Στο 81’ ο Παπαδομιχελάκης σκόραρε από κοντά και με το 1-2 οι «πράσινοι» είναι το απόλυτο φαβορί για να περάσουν στον τελικό.

ΜΟΙΡΕΣ: Χατζηδάκης, Μασέλης, Παρθενιάδης, Καλεμάκης, Ιερωνυμάκης, Κιόρι (80’ Προβιδάκης), Φραγκιαδάκης, Μόντι (85’ Φανουράκης), Ποτηράκης, Ηλιάκης, Κεφάκης (70’ Τσαΐνης).

ΠΟΑ: Μανουσάκης, Ξηρός, Καρβελάς (65’ Παπαδομιχελάκης), Χαμαλάκης, Πετράκης, Μπέρκης, Λυδάκης, Χατζηανδρέου, Ντάμπος (56’ Γιαλυτάκης), Ξυλούρης, Πατηνιώτης.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.