«Aγκάλιασε» το πρωτάθλημα η Ρεάλ Μαδρίτης

08:43 | 14/07/2020

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μία τεράστια εκτος έδρας νίκη κόντρα στην Γρανάδα με σκορ 2-1 και είναι πλέον αγκαλιά με τον τίτλο της πρωταθλήτριας, με τη διαφορά της από την Μπαρτσελόνα να είναι στο +4 δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε

Το ματς στο "Λος Κάρμενες" έκρυβε κινδύνους για την Ρεάλ Μαδρίτης όμως τελικά έφυγε αλώβητη. Το φινάλε του αγώνα με την Γρανάδα για την 36η αγωνιστική βρήκε τους παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν να φεύγουν με ψηλά το κεφάλι έχοντας επικρατήσει με σκορ 2-1.

Οι Μεντί και Ράμος έδωσαν προβάδισμα στα πρώτα 16 λεπτά στη Ρεάλ με δύο εντυπωσιακά γκολ ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η άμυνα της Ρεάλ άντεξε στην πίεση που δέχτηκε μετά το γκολ του Ματσίς στο 50', για να έρθει ετσι η 9η διαδοχική νίκη στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος που την κράτησε στο +4 από την Μπαρτσελόνα δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της La Liga.

Πλέον, η Ρεάλ να απέχει πλέον δύο βαθμούς από τον τίτλο και να έχει τη χρυσή ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλήτρια την ερχόμενη Πέμπτη αν νικήσει την Βιγιαρεάλ στο "Αλφρέδο Ντι Στέφανο".

Δείτε τα γκολ του αγώνα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.