Άγνωστοι βανδάλισαν τα γραφεία του Εργοτέλη!

10:37 | 30/12/2020

Προκάλεσαν φθορές την νύχτα στα γραφεία του συλλόγου στο Μαρτινέγκο - η ανάρτηση του προέδρου, Γιώργου Στειακάκη

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη δημοσίευσε μια φωτογραφία από τους βανδαλισμούς, κάνοντας αναφορά και στην πρόσφατη ανάρτηση - παράπονο για την επιχορήγηση του ΟΦΗ από την Περιφέρεια Κρήτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έγινε διάρρηξη ούτε φθορές, οι βανδαλισμοί περιορίστηκαν στον περιβάλλοντα χώρο ενώ οι άγνωστοι πέταξαν έναν λίθο στο γραφείο του προέδρου του Ερασιτέχνη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Τις πρώτες πρωϊνές ώρες στον χώρο του Μαρτινέγκο, η εταιρεία φύλαξης ειδοποίησε τον Ερασιτέχνη Εργοτέλη για παραβίαση, με την αστυνομία να βρίσκεται στο χώρο για την καταγραφή του θλιβερού αυτού συμβάν. Στο σημείο βρέθηκε και ο πρόεδρος καθώς και στελέχη του Ερασιτέχνη αντικρίζοντας τις καταστροφές.

Η ανάρτηση του Γιώργου Στειακάκη

Αποτέλεσμα της δημοσίευσης του παραπόνου μου για τον Εργοτέλη σε αντιδιαστολή με την επιχορήγηση του ΟΦΗ από την Περιφέρεια Κρήτης ήταν ο βανδαλισμός του Μαρτινέγκο τη νύχτα (φθορές στα γραφεία χωρίς κλοπή).Τα έχουμε ξαναπεί, οι αξίες δεν βρίσκονται στα υλικά αγαθά ούτε στους αριθμούς αλλά στα μυαλά των ανθρώπων.Αυτά λοιπόν, αγαπητοί μου, για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην Κρήτη».

133851855_713010639602406_4744868136054634912_n.jpg#asset:268301


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.