Αγωγή κατά ΠΑΕ και Μπούση με μάρτυρες τρεις πρώην!

20:02 | 06/03/2019

Απίστευτο κι όμως... ομιλίτικο. Εταιρεία κατέθεσε αγωγή για χρωστούμενα με μάρτυρες τρία μέλη της πρώην διοίκησης!

Μόνο στον ΟΦΗ θα μπορούσε να συμβεί αυτό! Αγωγή κατά του ΟΦΗ, του Μιχάλη Μπούση και του Ηλία Πουρσανίδη κατέθεσε εταιρεία που συνεργαζόταν με την ΠΑΕ τον προηγούμενο χρόνο, με την προηγούμενη διοίκηση για οφειλή 67.000 ευρώ.

Η οφειλή αφορά εργασίες που είχαν γίνει το προηγούμενο χρονικό διάστημα (ανάμεσα στο καλοκαίρι του 2017 με εκείνο του 2018) και η εταιρεία ισχυρίζεται ότι δεν πληρώθηκε ποτέ για αυτές ενώ στον ΟΦΗ δήλωναν άγνοια και μάλιστα όταν έκαναν τον έλεγχο οι ορκωτοί λογιστές ουδέποτε φάνηκε αυτή η οφειλή.

Τώρα, μία μέρα μετά την πρωτόδικη απόφαση τιμωρίας του ΟΦΗ για τον Αιγινιακό, η συγκεκριμένη εταιρεία στρέφεται κατά της ΠΑΕ, του Μπούση και του Πουρσανίδη. Και το απίστευτο είναι ότι στην αγωγή, καταθέτουν ως μάρτυρες υπεράσπισης της εταιρείας, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Αλετράς και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Μανώλης Γουρνιεζάκης, Κώστας Ζερβάκης!

Οπως είναι λογικό, στον ΟΦΗ του έπεσε... κεραμίδα όχι μόνο λόγω της οφειλής, αλλά και του γεγονότος ότι καταθέτουν μάρτυρες υπεράσπισης άνθρωποι της προηγούμενης διοίκησης. Και μάλιστα σε μία περίοδο που ο ΟΦΗ παλεύει για τη σωτηρία του!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.