​ Αγώνας Ιστιοπλοΐας Κύπελο Χριστουγέννων "Μάκης Γενιτσαρίδης": Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και... φαγητό και ποτό

17:06 | 05/12/2022

Με μεγάλη επιτυχία, πολλά χαμόγελα και την καθιερωμένη γιορτή με φαγητό και ποτό... ολοκληρώθηκε ο 2ήμερος Αγώνας Ιστιοπλοΐας Κύπελο Χριστουγέννων "Μάκης Γενιτσαρίδης".

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Νικητής αναδείχθηκε το Σκάφος Ερνέστο-Οδυσσέας με κυβερνήτη τον Μάκη Καμπά με πολύ μικρή διαφορά 8 λεπτών από το σκάφος Simera που τερμάτισε στην 2η θέση με κυβερνήτη τον Μίνωα Αποστολάκη ενώ στην 3η θέση ακολούθησε το σκάφος Offski με κυβερνήτη τον εκπαιδευτή μας Μανόλη Αποστολάκη και πλήρωμα τους μαθητές της 69ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας Προχωρημένων του ΙΟΗ.

Αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους 3 νικητές αλλά στα σκάφη και τα πληρώματα των σκαφών Swell , Cardinal, Salty Sea Dog, El Viento και Νότος για την ανταπόκριση τους στον καιρό που δοκίμασε τις αντοχές των πληρωμάτων δεδομένου ότι οι άνεμοι έπνεαν με χαμηλή ένταση έως 10 κόμβους , κάτι που απαιτούσε συνεχή παρακολούθηση και διόρθωση των πλεύσεων για να κερδίσουν και την παραμικρή φυσιά...!

Με αυτόν τον Αγώνα ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ φετινό μας αγωνιστικό καλεντάρι και ΟΛΟΙ έδωσαν ραντεβού για τον επόμενο χρόνο στον οποίο το πρόγραμμα είναι πολύ πλούσιο και μπορείτε να το δείτε εδώ: https://www.heryc.gr/gr/race-c...

Τα πλήρη αποτελέσματα και τους χρόνους μπορείτε να δείτε παρακάτω ενώ μπορείτε να απολαύσετε φωτογραφίες από όλο το 2ήμερο στο link:

https://photos.app.goo.gl/FCs6...

Ευχαριστούμε από καρδιάς εκτός από τους συμμετέχοντες την επιτροπή αγώνα και ενστάσεων , τους εθελοντές που για ακόμα μια φορά μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ τους χορηγούς μας που με την πολύτιμη συνεισφορά τους μας δίνουν την δυνατότητα να κάνουμε όμορφα πράγματα και να αναπτύσσουμε το αγαπημένο μας άθλημα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.