Αγώνας-πρόκληση για τον Ολυμπιακό

09:27 | 22/10/2019

Αντιμέτωπος με μία μεγάλη πρόκληση βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος απόψε στο γήπεδο Καραϊσκάκη υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου (22:00, Cosmote Sport 2).

Η πρόκληση και οι δυσκολίες είναι δεδομένες για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς που αντιμετωπίζει μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και σίγουρα το μεγάλο φαβορί του ομίλου. Ήδη η βαυαρική ομάδα έχει δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, και έξι βαθμούς, με το εντυπωσιακό 2-7 επί της Τότεναμ να κάνει ακόμα τεράστια αίσθηση.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, έχει μόλις 1 βαθμό και καλείται να κάνει την υπέρβαση απόψε στο Φάληρο για να παραμείνει ζωντανός είτε για τη δεύτερη θέση είτε για το Europa League, που είναι ο πιο ρεαλιστικός στόχος.

Η ενδεκάδα μοιάζει να έχει κλειδώσει. Ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο με νέο σχηματισμό και συγκεκριμένα με 4-3-3. Ο Σα θα υπερασπιστεί την εστία και οι Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας θα επανέλθουν στα άκρα. Ο Μεριά τελικά θα πάρει θέση στο πλευρό του Σεμέδο. Στα χαφ θα χρησιμοποιηθεί τριπλέτα με Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκα, Καμαρά εσωτερικούς μέσους. Στην επίθεση θα έχει στα άκρα τους Ποντένσε, Μασούρα και στην κορυφή τον Ελ Αραμπί.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.