Αγωνία για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή!

18:17 | 08/06/2020

Eυχές για ταχεία ανάρρωση στον Κώστα Λαμπράκη από την ΑΕΝ, ΟΦΙ και Αναγέννηση Ιεράπετρας

Αγωνία για τον Kώστα Λαμπράκη,ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο Στόμιο Ιεράπετρας, μια είδηση που έχει πλημμυρίσει με αγωνία σύσσωμη την αθλητική κοινωνία της περιοχής.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ένας 77χρονος με κατεύθυνση προς Μύθους, παρέσυρε με το όχημά του τον 23χρονο, ο οποίος ήταν πεζός και έκανε εξωτερικές εργασίες σε θερμοκήπιο της περιοχής προκαλώντας του σοβαρούς τραυματισμούς.

Μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο και οι ποδοσφαιριστές της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Α.Ε.Ν.) εύχονται στον ποδοσφαιριστή του Α. Σ. Ιεράπετρας περαστικά και ταχεία επάνοδο στις αγωνιστικές επάλξεις.

H ανακοίνωση του ΟΦΙ: Το Δ.Σ. του ΟΦΙ εκφράζει τις θερμότερες ευχές για ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του ΑΣΙ Κώστα Λαμπράκη , μετά τον τραυματισμό του σε τροχαίο. Επίσης τις ευχές μας στους οικείους του και σε όλη την οικογένεια του Α.Σ.Ιεράπετρας.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Ιεράπετρας:

Ευχές για ταχεία ανάρρωση και συμπαράσταση από την Αναγέννηση !Σύσσωμη η οικογένεια της Αναγέννησης , οι προπονητές κ.Κώστας και Νίκος Δεδελετάκης και όλοι οι παίκτες, εύχονται απο καρδιάς περαστικά στον εξαιρετικό και ταλαντούχο παίκτη Κώστα Λαμπράκη του ΑΣΙ.

Ο Κώστας , που γαλουχήθηκε στις Ακαδημίες της Αναγέννησης από 5 χρονών μέχρι και τα 20 του χρόνια , βρίσκεται από χθες σε κρίσιμη κατάσταση εξαιτίας τροχαίου , όπου ηλικιωμένος της περιοχής μας τον διέσυρε με το όχημά του , ενώ ο ίδιος ήταν πεζός. Για πολλά χρόνια ο Κώστας έβαλε το δικό του λιθαράκι στην αντρική ομάδα των Λιονταριών. Ξέρουμε ότι θα αγωνιστεί και τώρα για να κερδίσει και αυτή τη μάχη και είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει γρήγορα γερός και δυνατός στα γήπεδα.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει τη στήριξη όλης της τοπικής κοινωνίας, αλλά και πολλών αθλητικών σωματείων με πολλές διαδικτυακές ευχές.

Η σκέψη όλων απο χθες είναι στον νεαρό παίκτη.

"Κώστα , η ομάδα της καρδιάς σου, σου εύχεται περαστικά και γρήγορη επιστροφή στη ζωή σου και στα γήπεδα"


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο πλευρό του 23χρονου παίκτη το κρητικό ποδόσφαιρο

Σε σοβαρή κατάσταση 23χρονος μετά από τροχαίο στο Στόμιο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.