Αιγινιακός και μόνο…

08:28 | 06/03/2018

Απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι μόνο στον αγώνα με τον Αιγινιακό είναι άπαντες στον ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα, έχει ένα «καρέ» αγώνων που θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα, προτού αντιμετωπίσει τους συνδιεκδικητές της ανόδου. Αυτό που τονίζει καθημερινά στους παίκτες του ο Παπαδόπουλος, είναι το πώς σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρασυρθεί κανείς στο να σκέφτεται τους αγώνες με Παναχαϊκή και Άρη, καθώς αν χάσει τη συγκέντρωσή του ελλοχεύει ο κίνδυνος απωλειών, οι οποίες μπορεί να αποβούν μοιραίες.

Την παρούσα στιγμή η προσοχή όλων στον ΟΦΗ είναι στον αγώνα με τον Αιγινιακό, στις ιδιαιτερότητες του οποίου έχει σταθεί στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, ο προπονητής του Ομίλου. Ο αγωνιστικός χώρος, η προσαρμογή του παιχνιδιού στις ιδιαιτερότητές του, αλλά και κάποια λάθη τα οποία έγιναν στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις και χρήζουν βελτίωσης, είναι τα στοιχεία που έχει επικεντρωθεί. 

Η διαχείριση του έμψυχου δυναμικού στον αγώνα του Αιγινίου είναι δεδομένη. Από την τελευταία σημερινή (6/3) προπόνηση, οπότε και θα ξέρει οριστικά ο Παπαδόπουλος ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του, θα εξαρτηθούν εν πολλοίς και οι αλλαγές που θα γίνουν στην ενδεκάδα, συγκριτικά με τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.