Air... Σαμαράς!

SMS
21:22 | 24/04/2019

O Γιώργος Σαμαράς έβαλε τα μπασκετικά του παπούτσια, φόρεσε το αγαπημένο του ''23'' και αγωνίστηκε στο φιλικό για καλό σκοπό στα Δύο Αοράκια

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στήριξε τον αγώνα μπάσκετ που έγινε για καλό σκοπό στα "Δυο Αοράκια", μεταξύ της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ και της Cosmos Sport. Αμφότερες οι δύο ομάδες στήριξαν το έργο  της "Κίτρινης Αποστολής". Με την φανέλα του "Cosmos Sport" συμμετείχαν ο Γιώργος Σαμαράς και ο Ανέστης Νάστος. 

Γνωστός λάτρης του μπάσκετ και του NBA ο ''Big Sam'' δεν μπορούσε να μην φόρεσε το αγαπημένο του ''23'' για χάρη του Μάικλ Τζόρνταν. Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Σαμαράς είναι φαν των Σικάγο Μπουλς.

Στις εξέδρες του γηπέδου, βρέθηκαν από πλευράς ΟΦΗ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηλίας Πουρσανίδης, οι προπονητές της ομάδας Χάιμε Βέρα και Αλεχάντρο Ίσις, καθώς και οι ποδοσφαιριστές Νίκος Κοροβέσης, Φελίπε Φερέιρα, Ίσμαιλ Σάσι, Ρικάρντο Βαζ, Δημήτρης Σωτηρίου, Κώστας Γιαννούλης και Άγγελος Οικονόμου. Όλοι τους παρακολούθησαν τον αγώνα και έδωσαν τσάντες με τρόφιμα μακράς διάρκειας στην "Κίτρινη Αποστολή", ενισχύοντας έτσι το σημαντικό έργο της.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.